Om företaget

Om företaget

Isam Al-Bayati kom till Sverige från Irak 2010 och bara en månad senare grundade han Norrköpings Bilskrot genom att åka omkring och köpa upp bildelar från en lastbil. Valet av företag kändes naturligt eftersom Isam vuxit upp omkring bilar då större delen av hans familj redan hade det intresset.

Sedan företaget grundades 2009 har verksamhetens omfattning stadigt vuxit. Företaget har idag fyra anställda, förutom Isam själv.

2010 blev företaget certifierat som bilskrot av Länsstyrelsen.

2012 byggdes lagerhallen med tillhörande kontorsdel. I denna byggnad förvaras även vissa reservdelar.

2013 utökades av området för att kunna ta hand om och förvara fler bilar samtidigt, detta kommer att innebära bättre service till våra kunder, både de som skrotar och de som söker reservdelar. Det investerades även i maskiner som hjälper till att ta hand om miljöfarligt avfall i samband med nedmontering av bilar.

2013 vann Isam Årets Nybyggare i Östergötland med motiveringen: ”Redan en månad efter att Isam kom till Sverige registrerade han sitt företag Norrköpings Bilskrot AB och några månader senare var företaget igång. Svårigheter som att skaffa lämplig mark, det svenska regelverket, det svenska språket samt många grova stölder från företagets lager, har inte stoppat Isam. Han började med en bärgningsbil och en barack på tomtmarken och idag har han en stor hall med 6 anställda".

 

 

Telefon: 0765-54 86 48, 011-14 03 30

E-post: info@nbilskrot.se